• +36702791158
  • info@ceremonyforyou.hu
  • Hungary, Budapest

Rólunk mondtátok…

Noémi & Ferenc

 

 
 

Sok szeretettel ajánljuk minden kedves házasodni vágyó jegyespárnak Tóth Boglárkát szertartásvezetőnek. 
Nagy szükségben találtunk rá, amikoris mindösszesen 4 napunk volt a tervezett szertartás előtt. Az idő szűke miatt ő a vasárnapját sem sajnálta rászánni a velünk való egyeztetésre. Ezen a beszélgetésen nagyon hamar kialakult az összhang, ami nem is meglepő, hiszen Boglárkának olyan kellemes kisugárzása van, amellyel azonnal ki tudja alakítani a bensőséges, őszinte légkört. Ugyanebben a hangulatban telt a szertartásunk is, ami fontos is volt, hiszen ott is csak hármasban voltunk. A beszéde egyszerre volt megható és megmosolyogtató, éreztük hogy sok energiája volt benne. Nem a sokszor ismételt közhelyek kerültek elő, hanem személyesen nekünk szánt írás, ami tökéletessé tette a Nagy Napunkat. Reméljük írásunk segít abban, hogy bárki mellette tegye le a voksát, mert garantáljuk, hogy csalódni senki nem fog!

 

Brigi & Bence


“Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen fantasztikus napunk lehetett a ti közreműködésetekkel. Olyan csodálatos és különleges élményeket szereztetek nekünk, amikre évek múlva is emlékezni fogunk.”

Ivi & Miki

Az utolsó pillanatban itt a csoportban találtam Bogit, akivel első perctől kezdve megvolt az összhang. A szokatlan kéréseink ellenére mindent megoldott és a szertartás közben tudtunk nevetni és kicsit azért sírni is. 🙂 Nem akartunk szokványos, idézetekkel telerakott, számunkra közhelyes szertartást, Bogi olyan ceremóniát rakott nekünk össze, ami abszolút személyre szabott volt. Mi egy kavics ceremóniát találtunk ki. Mindenki székén volt egy kavics, a szertartás elején Bogi mindenkit megkért, hogy végig tartsa a kezében a kavicsokat a szertartás alatt. Majd a végén közösen átsétáltunk a birtokon lévő kis tóhoz, ahol mindenki egy jókívánság kíséretében bedobta a kavicsokat a tóba.

Adri & Norbi

Őszintén tudom ajánlani!
Bogi igazán megható és személyre szabott beszédet mondott, amitől igazán különlegessé tette az esküvőnk. Az tetszett a legjobban, hogy több hangulat is megjelent a szertartás alatt.
Tomi messze felülmúlta a tervezett dolgokat. Teljesen meglepett azzal, hogy a szertartásra való bevonulásnál ő énekelt, illetve a nem tervezett nyitótánc az ő éneklésével indult, és végül kénytelen voltam táncolni…
A játékokat úgy vezényelte le, hogy közben egy filmben éreztük magunkat.
Az esküvőnk után többen mondták, hogy na nekik is Tomi kell, mert abszolút nem volt sok és mégis mindent kézben tartott! Remélem ezen az úton is tele lesz megbízásokkal.