• +36702791158
  • info@ceremonyforyou.hu
  • Hungary, Budapest

Rólunk mondtátok…

Brigi & Bence

“Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen fantasztikus napunk lehetett a ti közreműködésetekkel. Olyan csodálatos és különleges élményeket szereztetek nekünk, amikre évek múlva is emlékezni fogunk.”

Ivi & Miki

Az utolsó pillanatban itt a csoportban találtam Bogit, akivel első perctől kezdve megvolt az összhang. A szokatlan kéréseink ellenére mindent megoldott és a szertartás közben tudtunk nevetni és kicsit azért sírni is. 🙂 Nem akartunk szokványos, idézetekkel telerakott, számunkra közhelyes szertartást, Bogi olyan ceremóniát rakott nekünk össze, ami abszolút személyre szabott volt. Mi egy kavics ceremóniát találtunk ki. Mindenki székén volt egy kavics, a szertartás elején Bogi mindenkit megkért, hogy végig tartsa a kezében a kavicsokat a szertartás alatt. Majd a végén közösen átsétáltunk a birtokon lévő kis tóhoz, ahol mindenki egy jókívánság kíséretében bedobta a kavicsokat a tóba.

Adri & Norbi

Őszintén tudom ajánlani!
Bogi igazán megható és személyre szabott beszédet mondott, amitől igazán különlegessé tette az esküvőnk. Az tetszett a legjobban, hogy több hangulat is megjelent a szertartás alatt.
Tomi messze felülmúlta a tervezett dolgokat. Teljesen meglepett azzal, hogy a szertartásra való bevonulásnál ő énekelt, illetve a nem tervezett nyitótánc az ő éneklésével indult, és végül kénytelen voltam táncolni…
A játékokat úgy vezényelte le, hogy közben egy filmben éreztük magunkat.
Az esküvőnk után többen mondták, hogy na nekik is Tomi kell, mert abszolút nem volt sok és mégis mindent kézben tartott! Remélem ezen az úton is tele lesz megbízásokkal.

Réka & Pisti

Nem tudjuk szavakba önteni azt a csodálatos napot, amit nekünk adtál. Minden mondatodat imádtuk, ahogy mesélted a történetünket. Valahol azt éreztem meghatódni lett volna jó, de olykor boldogság, és nevetés árasztott el. Csak bámultalak és előttem volt az egész történetünk, ahogy megismerkedtünk és fel idéztél bennem minden régi emléket. Egyszerűen nem tudom neked meghálálni azt az érzést, amit Pistinek okoztál azzal, hogy azt éreztetted vele, hogy itt van velünk az Apukája is. Pillanatok alatt olyan nagy dolgot hoztál ki belőle, hogy a mai napig, ha rá gondolunk könnybe lábad a szemünk. Csodálatos pillanatokat okoztál. Sose tudom eléggé meghálálni. Nagyon csinos voltál, aranyos és kedves. Köszönünk Neked mindent és, hogy része voltál a nagy napunknak. A legjobb szertartásvezetőt választottuk.