• +36702791158
  • info@ceremonyforyou.hu
  • Hungary, Budapest

Ceremóniamester

Koczka Tamás vagyok, operaénekes.

Ceremóniamesterkedni egy barátom esküvőjén kezdtem, mondván én úgyis színpadi ember vagyok. Kiderült, hogy mindkettőnk számára előnyös foglalkozásba kezdtünk, Ők is én is nagyon élveztem minden egyes pillanatát. Énekesként hozzászoktam a nagyobb létszámú hallgatósághoz, így nem okoz gondot egy bővebb lélekszámú násznép koordinálása sem. Tapasztalataimmal és ötleteimmel az előkészületekben szeretnék hozzájárulni a nagy nap sikeréhez. Az esküvőtök napját Ti töltitek meg tartalommal és programokkal, én csak a választásban segítek, és abban, hogy minden gördülékenyen menjen, úgy ahogy azt Ti elképzeltétek.
Úgy gondolom a jó ceremóniamester nem válik főszereplőjévé az esküvőnek, csupán a szükséges pillanatokban tartja fent a figyelmet és határozottan, de empatikusan kommunikál a vendégekkel.

Énekesként pedig szeretem meglepni a párokat és vendégeiket esküvőjük napján, egy-egy különleges dallal.

Mit is jelent a ceremóniamester kifejezés?

A ceremóniamester a vőfély városias, elegánsabb megfelelője. A népies öltözet helyett öltönyben vezényli le az esküvőtök napját. Fogadja vendégeiteket, koordinálja őket, majd gondoskodik a jó hangulat megalapozásáról. Programokat és játékokat irányítja, segít ezek kiválasztásában, időbeli elhelyezésében, hogy a jó hangulat biztosan meglegyen és a nagy napotok olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok.