• +36702791158
  • info@ceremonyforyou.hu
  • Hungary, Budapest

Hajfonás

Telek Zita vagyok fonat-és frizura készítő.

Néptáncos múltamnak köszönhetően ismerkedtem meg a hajfonással. Később barátnőim, ismerőseim haján gyakoroltam, így az egyszerű parkettafonástól és kontyoktól eljutottam arra a szintre, hogy bármilyen fonatot el tudok készíteni.

Különböző fonás technikákat alkalmazok így születnek bonyolultabbnál bonyolultabb, cifrábbnál cifrább kacskaringók. Az elkészült frizurákat az alkalomnak megfelelően szívesen díszítem, például: élővirágból készült koszorúval, hajtűvel, egyéb hajdíszekkel. A fonás mellett göndörítem, hullámosítom, egyenesítem a hajadat elképzeléseidnek megfelelően. Munkám során arra törekszem, hogy a fonatok tartósak legyenek, akár még a rákövetkező napon is viselhesd. Ha menyasszonyként fonat mellett döntesz, úgy örömmel vállalom a próbafrizurád elkészítését is.

Szolgáltatásaimat első sorban azoknak ajánlom, akik a fonatok szerelmesei. Minden esetben vállalom, hogy az általad megjelölt helyszínen készítem el a kiválasztott frizurádat/frizurákat. Ha valami újdonságra vágynál lánybúcsú, kreatív vagy jegyesfotózás, esküvő vagy bármilyen más alkalomból, keress bátran.